Proč vzniknul diář

Jak vzniknul nápad udělat diář Rusalka.art?

Spoustu let jsem si vedla diář. Z počátku mi sloužil pouze jako na zapisování událostí na které nesmím zapomenout. Prostě taková ta klasika. Práce, narozeniny, doktoři, dovolená... Postupem času mé nároky na vedení diáře byly větší. Takže jsem hledala takový, kde je více místa na psaní a při tom to není taková ten klasický "hodinový diář". Když už jsem nějaký takový našla tak měl vždy menší políčka na víkendy. Tak jsem se rozhodla udělat si svůj vlastní diář, který nebude jen o zapisování schůzek, narozeniny a pouze hezké přední straně. mm



V čem je jiný?  

 

Políčka dnů

Má spoustu místa na psaní tvých zážitků, pocitů, úkolů a jiných věcí bez omezení druhu dne v týdnu. To znamená že všechny políčka týdne mají stejnou velikost. Najdeš zde i jedno políčko každý týden navíc, pro psaní poznámek, nákupního seznamu nebo čehokoliv budeš chtít.

Každý měsíc má svou ilustraci

Každý měsíc začíná ilustrací, která souvisí s daným měsícem. Například březen je s ilustrací kopřiv a podbělu. To jsou byliny které je ideální v březnu sbírat. Tato ilustrace tě bude doprovázet celý měsíc jako jemné pozadí za políčky jednotlivých dnů a týdnů. 

Přehled měsíce

Na začátku každého měsíce ještě najdeš měsíční přehled, kde si můžeš zapsat krátkou poznámku. V tomto přehledu jsou i fáze měsíce a barevně odlišené dny pracovního klidu. 

Fáze měsíce

Měsíční fáze najdeš nejen na přehledu, ale jsou označeny i přímo u dnů v týdenní dvoustránce. Najdeš zde vyznačený nov, dorůstání, úplněk a couvání.

Jména a svátky

Jména a svátky v kalendáři jsou česky i slovensky. Rozhodla jsem se pro československou variantu z toho důvodu že i naše domácnost je československá. Takže tento diář je vhodný jak pro Čechy tak Slováky.

Kromě Svátků pracovního volna zde najdeš i svátky související s kolem roku. Takže nezapomeneš na to že je slunovrat, rovnodennost nebo svátky mezi nimi. 

 

Zpět do obchodu